16Domain Yaşı
1Google
-Günlük Trafik
-Alexa Rank
0Google
Backlinks
1Google
Kayıtlı Sayfa

Domaininiz tescil edilmiştir. Firmamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Soru veya sorunlarınızda hiç çekinmeden bizlere ulaşabilirsiniz.

Şimdi Ne Yapabilirim ?

Domain Yönetim Paneli

Gelişmiş Domain Yönetim Panelimiz sayesinde hiçbir kısıtlama olmadan tescil ettiğiniz domainlerinizi 7/24 yönetebilirsiniz. Farklı firmalarda olan Web Hosting veya Sunucularınıza tescil etmiş olduğunuz domainlerinizi yönlendirebilir ve tüm DNS kayıtlarını ücretsiz olarak ayarlayabilirsiniz.
Gelişmiş DNS Yönetim Paneline Giriş İçin Tıklayınız.

Hosting Siparişi

Sadece Yılda 43,35TL ödeyerek web sayfanız için kullanabileceğiniz 750Mb Web alanına sahip Bireysel Web Hosting Paketimizi tercih ederek firmamıza ait %99,98 uptime oranı ile Cloud Web Sunucularımızda Limitlere takılmadan web sitenizi yayınlayabilirsiniz.

Web Site Tasarımı

Web sitesi firmanızın vitrinidir.
İster bireysel sitelerinizi isterseniz kurumunuza ait web sitenizi tasarlayalım, projenize ve size özgü kodlayalım ve sitenizi her zaman güncel tutalım. Firmamız tarafından hazırlanan tüm web sitelerine 6 ay ücretsiz teknik destek ve danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Sanal Sunucu Kiralama

Sadece Ayda 20.86TL ödeyerek web projeleriniz için korumalı özel 1Gbps Port 600Mbps hızında paylaşımsız network ile Sanal Sunucu Kiralayıp projelerinizi web ortamında yayınlayabilirsiniz.

Uzak Masaüstü Server

Sadece Ayda 35TL ödeyerek 2vCore, 2GB DDR4 ramli özel olarak ayarlanmış bulut sunucularımız ile windows uzaktan bağlantı RDP ile sunucunuza bağlanarak yüksek hızda internet ile her yerden sunucunuza erişim sağlayarak ERP, CRM ve diğer masaüstü uygulamalarınızı rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Uzaktan Çalışma Ofisi nizi kurabilir işlemlerinizi güvenli bir şekilde uzaktan yapabilirsiniz.

Fiziksel Server Kiralama

Fiziksel Server Kiralama hizmetimiz özel proje sunucularımız ve diğer kurumsal server kiralama işlemlerinizde 7/24 yanınızdayız. Sunucu Kirlama hizmetimizden hemen yararlanın.


Otomatik oluşturulan bu sayfanın görülmesini istemiyorsanız Alan Adınızın NameServer ayarlarını değiştirebilirsiniz.


com domain tescili

net domain tescili

org domain tescili

com.tr domain tescili

biz domain tescili

co domain tescili


isim kayıt

Teşekkür Ederiz...


Değerli Kullanıcımız

Domain / Alanadı tescilinizde firmamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Dilerseniz almış olduğunuz alan adınıza Ekonomik Hosting paketlerimizden birini sipariş verip mail ve web sitelerinizi anında çalışmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bir web siteniz yoksa hemen bizimle iletişime geçin size özel %30 indirim ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek profesyonel bir web sitesi tasaralayalım.

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz.

isimkayit dijital imza